VELG LAND

Barna våre. De er vår mest dyrebare last under reisen. Men også den sarteste.

Sensitiv hud. Et immunsystem under utvikling. I en alder hvor de fortsatt tilpasser seg verdenen rundt dem. Så vi mener at den beste beskyttelsen for barn på farten er også den mest skånsomme.

Og når det kommer til bilseter, sier vi at renere tekstiler betyr bedre tekstiler. Det er derfor vi gir det lille ekstra for å sikre at våre bilsetematerialer overskrider juridiske standarder for renslighet.

Purity assured campaign page image1 label 2400x1000px

Du stoler på at vi gir dine barn den beste sikkerheten. Så vi tror det er vår jobb å ikke bare beskytte barna i tilfelle en kollisjon, men også føre an i å skape rene produkter med fokus på de minste av oss.

Purity assured campaign page image2 yarn 2400x1000px

Det er derfor vår bilsetetekstil-partner er basert her i Europa. Det er derfor vi har et tett samarbeid med dem, helt fra dagen vi kjøper garnet til dagen det ferdigproduserte setet ankommer butikkhyllene. Det er derfor vi alltid insisterer på å velge det beste - og aldri det raskeste, billigste eller enkleste.

Fra grundig uavhengig testing på flere stadier under produksjonen. Til minstekrav i forbindelse med rene produkter som til og med overskrider lovpålagte retningslinjer. Til kompromissløst strenge standarder for kvalitetskontroll vi setter for hver av våre samarbeidspartnere.

Vi setter standarden så høyt fordi vi mener at barna aldri fortjener mindre.

Innsatsen Britax har gjort på dette området for våre bilseter i løpet av de siste årene, fortsetter å gi svært gode resultater vedrørende kjemikalier i forbrukertester som Stiftung Warentest

Purity assured campaign page image3 sewing 2400x1000px