VÅR HISTORIE

page lifestyle flyingbaby

VI TROR PÅ ET FAMILIELIV UTEN GRENSER

Det betyr å løfte sikkerhetsstandarder
For å sikre den beste beskyttelsen for barn på reisen

Vi må tøye grensene innen smart design
For å gjøre livet på reisefot lettere enn noensinne

Dette betyr å aldri diktere foreldrene hva de bør gjøre
Men alltid hedre reisen

VÆRE FRI.


Vår familie

BEDRE SAMMEN

Britax og Römer har vært del av en familien siden 1978, og BOB siden 2011. Nå gjør vi dette båndet enda sterkere. Som én merkevare kan vi gå ytterligere til verks for et fullendt familieliv. Med innovasjon i DNA-et vårt, og en uforanderlig forpliktelse til å alltid gi det lille ekstra

page-lifestyle-liftingcar
page-lifestyle-carseatboy

VÅRE FELLES SIKKERHETSPIONERER

Römers tyske ingeniørkunst og unike arv i arbeidet med bilindustrien har vært et konstant grunnlag for å sette standarder for mobil trygghet. Ut ifra en felles historie fokuserer vi nå på en felles visjon - å bygge en enda sikrere framtid.

VÅR SPORTSLIGE LILLEBROR

Vi vet at frihet for enkelte foreldre innebærer å kunne ta en tur på byen, mens det for andre handler om å kunne reise utenfor allfarvei. Derfor er vi utrolig begeistret for det nyeste familiemedlemmet vårt – Britax BOB.

Britax BOB handler om å være sammen. Avslappede utflukter, raske løpeturer eller gjørmete terrengturer Enten du foretrekker å sykle, eller gå tur med en trehjuls barnevogn. Designet for høy hastighet. Designet for røff behandling Med Britax BOB kan du selv definere frihet for familien.

page lifestyle bobbridge

Produsert med omsorg - fordi våre barn fortjener intet mindre

Our Story content image 1coloumn 2

Dette betyr at våre minimumskrav går langt utover den lovgivende retningslinjer for rene produkter. Det betyr at vi tester flere ganger underveis i produksjonen og at alle bilstoltekstiler i vår 2016-kolleksjon er produsert i Europa og laget med den følsomme huden til våre barn i minne. Produsert med omhu.


En tradisjon for nyvinninger

De første smilene De første skrittene Den første natten barnet sover uavbrutt. Vi vet at absolutt ingenting er som den første gangen. De første gangene er vår måte å flytte grenser på, slik at du kan leve familielivet som du selv vil.

Our Story Firsts 1coloumn

Slik som ECE R44
Europas første lovgivning innen bilsetestandarder Vi var med på å opprette denne lovgivningen i 1981. Etter dette var vi den første merkevaren som lanserte R44-godkjente beltesystemer i Europa.

ISOFIX – En annen nyvinning vi er stolte av
Oppfunnet i samarbeid med Volkswagen i 1997, for å gi foreldre en tryggere og enklere installasjon av bilseter. Vi setter fortsatt standarden for en trygg installasjon av bilseter i Europa.

Vår BOB Revolution PRO - en annen nyskapning fra Britax
Den første barnevognen godkjent i Europa for løping med et svingbart forhjul. På denne måten kan foreldre takle enhver hastighet i alle typer terreng.

Eller vår KIDFIX XP SICT - Ja, enda en nyvinning.
Det første Group 2/3-bilsetet som har blitt vurdert som ”svært godt” av ADAC og StiWA i oktober 2013. *

*Stiftung Warentest og ADAC Motorwelt, 10/2013, når den brukes med ISOFIX.


Førsteklasses ingeniørarbeid gjennom historien

Our Story Setting Standards

SETTE STANDARDER

Vi har spilt en viktig rolle for utviklingen av sikkerhetsstandarder innen bilindustrien helt siden 1960-tallet.

Vi har hjulpet til med å opprette den første standarden for sikkerhetsbelter – The British Standard i 1960. Vi har ledet utviklingen av Europas første regulering innen sikkerhetsbelter for barn – ECE R44 i 1981. Og påvirket hver eneste endring helt til den gjeldende ECE R44 04-reguleringen Vi har påvirket utformingen av nyeste reguleringen for barnesikkerhet i bil – den nye i-Size-standarden.

BANEBRYTENDE TEKNOLOGI

Våre ingeniører jobber stadig vekk med den neste generasjonen av utfordringer innen barnemobilitet, med innovasjoner som fortsetter å forme bransjen vår.

Fra en teknologistrøm innen bilbelter og dynamisk testing på 1960- og 1970-tallet, som ble kombinert for å utvikle moderne tilbakeholdenhet innen sikkerhetsbelteindustrien. En lang liste over patenter og game changers Slik som oppfinnelsen av ISOFIX i 1997, i samarbeid med Volkswagen. Eller vårt unike Pivot Link anti-rotasjonssystem i 1999. Eller verdens første svingbare forhjul på en barnevogn designet for løping i 2005. Og ISOFIX+, vår nyskapning fra 2011 som gjør ISOFIX enda sikrere, med ekstra stabilitet i V-Tether- (Top-Tether)festepunktene.

page-trailblazing
page history BabySafe

BANEBRYTENDE PRODUKTER

Vi setter - og hever - standarder. Vi jobber med noen av markedets mest avanserte teknologier. I tillegg bruker vi vår kompetanse til å utforme et produktutvalg i stadig utvikling, for et flytende familieliv. Fra Europas første babystol - skreddersydd beskyttelse og en fleksibel måte å transportere vår mest sårbare last. Til et av verdens mest avanserte barneseter med høy rygg, som gir beskyttelse til eldre barn. Den eneste sportsvognen verdig navnet Ironman.