NY

BRITAX GO BIG

Mer frihet og komfort på STORE eventyr
Som forelder må en av og til bare flyte med strømmen. Med BRITAX GO BIG er du klar uansett hvor du ender opp i løpet av dagen, både til barnevogntur i sentrum og eventyr på landet. Dens nye allsidige egenskaper sørger for komfort, med den samme ypperlige prestasjonen og brukervennligheten som GO-kolleksjonen er kjent for.

FARGE STEEL GREY

Egnethet


Baby SMÅBARN Barn

Nyfødt - 17 kg | 3 års

KVALITETSSTANDARDER


  • Designed in Sweden

UTMERKELSER


  • Montagu

PRODUKTSAMMENDRAG

Nye egenskaper, samme overlegne funksjonalitet

GO-kolleksjonens nyeste innslag har alle de samme detaljene som BRITAX GO; den er lett å slå sammen, setet kan vendes forover og bakover og den har en høyere sportsvognposisjon som lar deg være nærmere barnet ditt. Dens nye egenskaper innebærer blant annet større forhjul og et sete som kan legges ned i liggestilling for nyfødte. Uansett hva spedbarnet ditt foretrekker, blir det en behagelig tur.

01 Key Benefit GO Family 1920x930px

Bruk på vei og terreng

Med BRITAX GO BIG kan du ta den lille med deg på eventyr ute i terrenget når du vil, lett og komfortabelt. Dens store forhjul fungerer utmerket i byen og på landet, og dens overlegne sentralfjæringssystem sikrer en behagelig tur over humpete veier.

02 Key Benefit All Terrain 1180x830px 3

Flere alternativ for en allsidig livsstil

Med BRITAX GO BIG kan du tilpasse din sportsvogn slik at den blir mer komfortabel for ditt nyfødte barn. Reisesystemets valgmuligheter inkluderer et bakover- og forovervendt sete med komfortabel liggeposisjon, en lett og praktisk myk bærebag som er spesielt utviklet for å være enkel å feste, muligheten til å feste bagen høyere slik at du kan være enda nærmere ditt nyfødte barn, og muligheten til å feste enhver Britax Römer-babystol. Du velger det som passer best for ditt barn og din reise.

01 Key Benefit Versatility 1180x830px

Travel System

EUME1499EU Travel System BRITAX GO BIG 2400x500px

Flere alternativ for en allsidig livsstil


GO-kolleksjonen har et stort utvalg av reisesystem-løsninger, inkludert en sittedel som kan brukes både bakover- eller forovervendt, og en vognbag som kan festes i en høyere posisjon slik at du kan være enda nærmere ditt nyfødte barn og løfte barnet inn og ut i en riktig ergonomisk stilling. I tillegg kan du feste alle Britax Römer-babystolene til modeller fra andre ledende bilsetemerker. Du kan reise med barnet ditt akkurat slik du vil – uansett livsstil.

Med avtakbar CLICK & GO®, kompatibel med alle Britax Römer’ babystoler.

Sportsvogn, bærebag og babystol fås kjøpt separat som tilbehør.

PRODUKTEGENSKAPER

Store GO-forhjul du kan Gå hvor som helst med
02 Features zoom front wheels 1180x830px

Våre forhjul på 23 cm kan både dreie fritt og låses på plass for å gjøre det enklere å trille over ulike terreng. Uansett om du går i byen, parken eller på landet, kan du enkelt skifte modus uten å forstyrre eller vekke barnet.

Skreddersydd komfort
02 Features Adjustable backrest footrest 1180x830px

Du kan sørge for at barnets reise blir enda mer behagelig med justerbare rygg- og fotstøtter. Den kan både legges ned i liggeposisjon for nyfødte spedbarn og justeres opp i forskjellige sittestillinger for eldre barn. Du kan sørge for at de har det komfortabelt både når de sover søtt eller sitter oppreist.

Ekstra praktisk med stor lagringskapasitet
04 Features lifestyle basket 1180x830px

Om du har tenkt deg ut på en lang dagstur eller bare skal ut på ærend, kan varekurven frakte 10 kg med alt du trenger av bleier, ekstra tøy, leker, mat og dagligvarer. Den lett tilgjengelige kurven ble utformet med ekstra sider som kan løftes opp for å beskytte innholdet. Den har også 3M SCOTCHLITE™ refleksstriper rundt hele kurven for å være mer synlig ved dårlige lysforhold.

Ingen flere punkterte hjul
01 Large rear cut wheels 1180x830px

Et punktert hjul er det siste du trenger når du er ute på tur med barnet. Hjulene kan ikke punkteres, og bakhjulene er laget av slitesterk gummi med en skumkjerne som sørger for en myk tur på ujevnt underlag.

Overlegen fjæring
02 Features suspension 1180x830px

Sentralfjæringen tilpasser seg barnets vekt og balanserer sportsvognen i ethvert terreng, uansett om det er brostein eller landevei. Barnet ditt vil alltid nyte en behagelig tur.

Sete som du kan snu i begge retninger
06 Features Reversible Seat Unit 1180x830px

Av og til vil barnet ditt se verden omkring seg, og av og til vil barnet heller se på deg fra den bakovervendte posisjonen. Uansett hvilken retning de vil sitte i, kan du enkelt ordne det ved å snu det romslige setet med ett klikk.

Justerbar sikkerhetssele
03 Features lifestyle Harness 1180x830px

Vår 5-punkts sikkerhetssele kan justeres i tre forskjellige høyder for å holde barnet ditt trygt i setet, fra fødsel og opp til de veier 17 kg. Det følger med brystpolstring for ekstra komfort.

Unikt system for å legge sammen
08 Features Compact Folding 1180x830px

Med vårt patenterte system for å legge sammen vognen, kan du legge sammen sportsvognen raskt og enkelt, med setet festet på i både bakover- eller forovervendt posisjon. Det er lett å legge sammen vognen i et kompakt format som sikrer at stoffet ikke kommer i kontakt med bakken og blir skittent.

SPESIFIKASJONER

Montagu Montagu Montagu

VEKT OG DIMENSJONER


Vekt hele sportsvognen
14 kg

Vekt understell og hjul
10 kg

Dimensjoner sportsvogn (ikke sammenlagt)
111 x 61.5 x 97.5 cm

Seteoverflate
23 x 32 cm

Lengde ryggstøtte
51 cm

Lengde fotstøtte
24 cm

Håndtakshøyde
55 - 111 cm

Dimensjoner sportsvogn (sammenlagt)
52 x 61.5 x 80.5 cm

Bakhjul
28 cm

Svingbare fronthjul
23 cm

Maks vektkapasitet
27 kg

Maks vekt barn
17 kg

Maksimum vekt i handlekurv
10 kg

NEDLASTNINGER


Utvalg

BRITAX GO NEXT BRITAX GO NEXT WhiteChassis 02 NavyMelange Bundle 2016 72dpi 2000x2000
View product
BRITAX GO BIG BRITAX GO BIG SteelGrey 02 BR 2016 72dpi 2000x2000
View product
BRITAX GO BRITAX GO WhiteChassis 02 MineralPurple BR 2016 72dpi 2000x2000
View product
Sittedel med full liggestilling tick
Kompatibel med myk bærebag tick
Bærebag inngår tick
Integrert utdragbar solskjerm på sittedel og bærebag på sittedel
Bare på BRITAX GO Bærebag NEXT
Skreddersydde melange-tekstiler Ja Bare special edition
Terrenghjul fås kjøpt separat Integrert fås kjøpt separat
Maksimum total vektkapasitet 22 kg 27 kg 22 kg

Servicesenter

Kjøpsalternativer

Video

NEDLASTNINGER