NY

BRITAX B-LITE

Kom deg enkelt rundt over alt
Den lette og fleksible BRITAX B-LITE er enkel å manøvrere, og passer derfor godt i byer og offentlig transport. Den er kompatibel med reisesystemer slik at du kan bruke en bag eller en myk bærebag for full fleksibilitet. Og når du folder den sammen blir den liten og kompakt og kan lett oppbevares.

Egnethet


Baby SMÅBARN Barn

Nyfødt - 15 kg | 3 års

PRODUKTSAMMENDRAG

En letthet du vil sette pris på

Rask og fleksibel; BRITAX B-LITE er den letteste vognen som er reisetilpasset, noe som gjør den til et flott reisefølge for hele familien. Den er kompakt og lett, smidig å ha med seg rundt, også på trange steder og travle steder eller i offentlig transport. Hvor enn du befinner deg eller går, gjør BRITAX B-LITE det enkelt å ta familien din med deg.

HIGHLIGHT BRITAX B LITE 1 1180x830px 72dpi

En allsidighet du kan stole på

For ekstra bekvem bruk kan du tilpasse BRITAX B-LITE etter dine behov. Takket være det justerbare rygglenet og fotstøtten, samt full liggestilling, kan du sørge for at barnet ditt kan ligge komfortabelt. Og med ekstrautstyret CLICK & GO®-adapter, kan du også sette på en hvilken som helst Britax Römer babystol for full fleksibilitet.

HIGHLIGHT BRITAX B LITE 2 1180x830px 72dpi

Bekvemmelighet alltid for hånden

BRITAX B-LITE er enkel å håndtere, den er lett og kompakt når den er sammenslått. Du kan slå den opp med en hånd, selv når du har barnet ditt på den andre armen. Og siden den står av seg selv når den er slått sammen, holdes tekstilene unna bakken, slik at de holder seg rene lenger. Og når den er slått sammen sørger den automatiske låsen for at den holder seg sammenslått.

HIGHLIGHT BRITAX B LITE 3 1180x830px 72dpi

PRODUKTEGENSKAPER

Nedslått rygg og justerbar leggstøtte
FEATURE Lie flat backrest BRITAX B LITE 1180x830px 72dpi

Du kan gjøre barnets tur enda mer behagelig med vår justerbare ryggstøtte og leggstøtte. Innstillingene går fra helt nedslått ryggstøtte for at nyfødte skal kunne ligge, til innstillbar seteposisjon for en smårolling som skal hvile. Uansett om de sover tungt eller sitter kan du enkelt å sørge for at de er komfortable.

Kalesje
FEATURE Hood BRITAX B LITE 1180x830px 72dpi

Når du tar en avslappende tur i solskinnet sørger den store kalesjen med UPF 50+ for skygge til den lille passasjeren. På veldig varme dager kan du også rulle opp baksiden av kalesjen for å få bedre lufting.

Kompakt enhånds sammenlegging med automatisk lås
FEATURE Compact one handed fold BRITAX B LITE 1180x830px 72dpi

Med den enkle enhånds sammenslåingen reduseres barnevognen til en kompakt størrelse som ikke bare er frittstående, men også enkel å håndtere. Og takket være den automatiske låsen i sammenslått stilling, forblir vognen slått sammen til du skal bruke den igjen.

Justerbar sikkerhetssele
FEATURE Adjustable harness BRITAX GO BIG 1180x830px 72dpi

For sørge for at barnet ditt er trygt og komfortabelt mens det vokser, kan den 5-punkts sikkerhetsselen justeres til ulike høydeposisjoner, og den er egnet for barn opptil 15 kg. Mykt polstrede skulderpolstringer sørger for ekstra komfort, slik at du kan føle deg sikker på at barnet ditt alltid er trygt.

Fotstøtte
FEATURE Foot support BRITAX B LITE 1180x830px 72dpi

For å sørge for god komfort for det voksende barnet ditt, gis føttene støtte når fotstøtten er nede. På denne måten kan små bein ha det behagelig selv om de vokser ut av leggstøtten.

Svingbare fronthjul
FEATURE Front swivel wheels BRITAX GO NEXT 1180x830px 72dpi

Forhjulene kan både dreie fritt og låses på plass for å gjøre det enklere å trille i ulike terreng. Uansett hvor du går, kan du enkelt skifte modus uten å forstyrre eller vekke barnet.

Romslig varekurv
FEATURE Spacious basket BRITAX B MOTION 4 PLUS 1180x830px 72dpi

Enten om du går på en lang dagstur eller om du må gjøre noen ærender, kan vår lagringskurv holde alt du trenger fra bleier, ekstra klær, leker og godbiter, til dagligvarer.

Punkteringsfrie dekk
FEATURE Rear wheels B-AGILE 4 1180x830px 72dpi

Det siste du ønsker når du er ute på tur med ditt lille barn, er et flatt hjul. Dekkene er derfor punkteringsfrie, slik at du kan nyte turen din.

Servicesenter

Kjøpsalternativer