VELG LAND

SecureGuard CampaignPage Header NO

SecureGuard

Det ekstra 4. punktet vil ved en frontkollisjon bidra til å redusere kollisjonskraften som rammer mageregionen med opptil


35%*


Campaign Page 4th attachement point 2400px

*Britax utfører interne tester med Q6 testdukker, som representerer et gjennomsnittlig seks år gammelt barn


Bevegelses-sikker bilsikkerhet for barn i vekst

Bilturer kan være fantastiske oppdagelsesreiser for nysgjerrige barn. Det finnes alltid noe nytt å se. Spennende ting forgår utenfor vinduet, eller kanskje noe inne i bilen fanger deres oppmerksomhet. Nå er barnet ditt eldre og har dermed blitt mer mobilt og selvstendig. Baksetet har blitt deres område. Det er et sted hvor de leker, leser, døser av og strekker seg nedover og bortover.

Hos Britax Römer tester vi ikke bare våre produkter med dukker, vi fokuserer også på barnets adferd og behov. Bevegelsesfriheten i høyryggede bilseter med et 3-punkts sikkerhetsbelte, gir barnet muligheten til å sprelle, sove og lekeslåss. Vi har lagt merke til at dette kan føre til at hoftebeltet glir opp og legger seg over magen på barnet, selv om det opprinnelig var riktig plassert ved avreise.

Britax Römer tilbyr allerede noen av de sikreste høyryggede bilsetene på markedet*. Vår nyeste innovasjon - SecureGuard - gjør våre høyryggede bilseter enda sikrere ved å legge til et fjerde festepunkt for sikkerhetsbeltet. Dette hjelper å sikre hoftebeltet i en optimal posisjon over bekkenbenet, som igjen forbedrer fordelingen av kollisjonskraften ved en frontkollisjon.

*KIDFIX XP SICT – Best i gruppe 2/3 (1,7), Stiftung Warentest, 11/2013
KIDFIX XP – God (2,0), Stiftung Warentest, 6/2014
KIDFIX SL SICT – Best i test sammen med to andre bilseter (1,8), Stiftung Warentest, 6/2015

SecureGuard wriggle proof safety


SecureGuard – reduserer kreftene som rammer mageregionen ved en frontkollisjon med opptil 35%

I 50 år har Britax Römer stått i spissen når det kommer til utvikling av barnesikkerhet, og har i løpet av denne tiden introdusert banebrytende innovasjoner for å holde barnet ditt trygt. Vår siste innovasjon – SecureGuard – bidrar til å beskytte den sarte mageregionen hos et eldre barn. SecureGuard legger til et 4. festepunkt til det standard 3-punkts sikkerhetsbeltet.

Dette 4. festepunktet bidrar til å sikre hoftebeltet i en optimal posisjon over bekkenbenet og reduserer kreftene som rammer mageregionen ved en frontkollisjon med opptil 35%**. Samtidig gir det barnet frihet til å bevege seg under reisen.

Når barnet har vokst ut av bilsetet med innebygd beltesystem, er SecureGuard der for å gi ekstra beskyttelse i høyryggede bilseter med 3-punkts sikkerhetsbelte. For babyer og småbarn, anbefaler vi alltid å bruke en 5-punkts sikkerhetssele så lenge det er mulig, da denne sikrer barnets skuldre og hofter trygt fast i setet.

**Britax utfører interne tester med Q6 testdukker, som representerer et gjennomsnittlig seks år gammelt barn

Harness System 5 4 3 2400px

Hvorfor bør jeg bruke SecureGuard på barneseter for eldre barn?

Hos Britax Römer mener vi at vanlige stolputer rett og slett ikke er trygge nok. Vi har derfor utviklet et utvalg av høyryggede bilseter som overgår dagens sikkerhetsstandarder. Men som spesialister innen bilsikkerhet, ser vi alltid etter nye måter å forbedre sikkerheten på, for å sikre barnet den beste beskyttelsen til enhver tid. Studier viser at den høyeste skaderisikoen for barn som er sikret i høyryggede bilseter ved frontkollisjoner innebærer skader som rammer mageregionen i 30% av tilfeller***.

***CASPER-skadedatabase ved frontkollisjoner med 132 barn

Som baby eller småbarn, ble barnet ditt fastspent i setet med et spesiallaget beltesystem. Hos Britax Römer mener vi at en 5-punkts sikkerhetssele gir den tryggeste måten å reise på for barn i denne aldersgruppen. Dette er en av de viktigste grunnene til at vi anbefaler å bruke en 5-punkts sikkerhetssele så lenge det er mulig. I vårt sortiment har vi seter med 5-punkts sikkerhetssele for barn opptil 25 kg, sammenlignet med standarden på 18 kg.

Spørsmålet vi stilte oss selv er, hvordan kan vi lage en sele som både gir sikkerheten til en 5-punkts sikkerhetssele og den bevegelsesfriheten et eldre barn krever?

Våre sikkerhetseksperter her hos Britax Römer har jobbet hardt for å komme frem til løsningen på dette spørsmålet, og vår nye teknologi har gjennomgått mange tester - med testdukker i vårt testsenter, men også i det virkelige liv med virkelige barn. Resultatet er det innovative SecureGuard, som hever sikkerheten til ditt voksende barn til et helt nytt nivå.

Frontkollisjonskader – Høyryggede bilseter

SecureGuard Frontal Impact Injuries NO

Hva er riktig posisjon for et 3-punkts sikkerhetsbelte når det brukes i høyryggede bilseter?

Bilens 3-punkts sikkerhetsbelter er utformet for å sikre voksne. Barn i vekst kan bruke et 3-punkts sikkerhetsbelte i høyryggede bilseter, da dette vil plassere sikkerhetsbeltet over barnets kropp på riktig måte. I løpet av en reise liker barnet å bevege på seg, og da hender det at hoftebeltet ikke holder seg på plass trygt over bekkenområdet; istedenfor blir hoftebeltet ofte liggende over magen til slutt.

A)

Campaign Page Harnessing RIGHT 2400px

A) Korrekt plassert hoftebelte - hoftebeltet er riktig plassert over det sterke bekkenbenet.

B)

Campaign Page Harnessing WRONG 2400px

B) Feilaktig plassert hoftebelte - hoftebeltet er plassert over den sarte mageregionen.


Hva er det beste valget for min familie?

SecureGuard gjør et sikkert sete enda sikrere og er tilgjengelig på to av bilsetene i våre mest populære serier - ADVANSAFIX II SICT og KIDFIX II XP SICT.

ADVANSAFIX II SICT er et alternativ så snart barnet er klart for å bytte ut babystolen, først med en 5-punkts sikkerhetssele som kan benyttes til barnet ditt er rundt 25kg. Deretter kan du endre setemodusen til gruppe 3 og sikre barnet ditt helt opp til 12 års alderen, med bilens 3-punkts sikkerhetsbelte kombinert med det nyskapende SecureGuard.

Hvis du allerede har et bilsete som sikrer småbarnet ditt, da er vår prisvinnende KID-serie det neste valget for deg. Vår nyeste innovasjon innen sikkerhet – SecureGuard – finnes på KIDFIX II XP SICT-seter. KID-seriens bilseter i gruppe 2/3 kan brukes fra barnet er cirka 4 år gammelt (15 kg).