page header safety technology

En nyvinningskultur. Banebrytende samarbeid. Kontinuerlig forskning. Vi tøyer grensene for en grenseløst familieliv.

Noen av måtene vi holder barnet trygt på

SecureGuard

Vår nye teknologi er utviklet for å gi forbedret sikkerhet for barn som er spent fast med bilens 3-punkts sikkerhetsbelte. SecureGuard hjelper å sikre at hoftebeltet ment for voksne forblir korrekt plassert over hoftekammene, selv om barnet beveger seg under reisen.

Les mer
page safety SecureGuard

5-PUNKTS SIKKERHETSBELTER

BASERT PÅ FORMEL-1 TEKNOLOGI - VI MENER AT 5-PUNKTS SIKKERHETSBELTER GIR ET YPPERLIG NIVÅ AV BESKYTTELSE FOR BABYER OG BARN.
Vårt Active Tensioning System (ATS) strammer sikkerhetsselene aktivt, og bruker lys- og lydvarsler for å holde barnet trygt under reisen.
Vårt Light System (LS) bruker lyd- og lysindikatorer for å sikre maksimal sikkerhet og komfort for barnet.

page lifestyle carseatgirl

Langvarig bruk av bakovervendte seter

Vi mener at barn bør sitte bakovervendt så lenge som mulig, og tilbyr derfor det bredeste, mest fleksible og teknologisk avanserte utvalget av bakovervendte seter på markedet i dag. Roterende seter, seter med to retninger og bakovervendte seter helt til seksårsalderen eller opptil 25kg. Kun ni seter har bestått de tøffe PLUS Test-kravene, som fokuserer på førsteklasses hode- og nakkebeskyttelse under frontkollisjoner. Vi er stolte av å skapt tre av disse setene. MAX-FIX II - Plus Test-godkjent for opptil 18kg. I tillegg til HI-WAY II og MAX-WAY – PLUS Test-godkjent for opptil 25 kg. Ingen andre merkevarer kan si det samme.

*Pr. februar 2015

page lifestyle rearwardfeet

ISOFIX, ISOFIT, SOFT LATCH AND ISOFIX+

Vi utviklet ISOFIX i 1997 i samarbeid med Volkswagen for å takle et oppsiktsvekkende antall barneseter som ble feilaktig installert. Vår oppfinnelse for sikker installasjon av barneseter er nå standarden i Europa – og sikrer en tryggere reise hver gang. Vårt unike ISOFIT-system ble utviklet spesielt for Gruppe 2/3-barneseter – og bruker både ISOFIX og bilens egne setebelter for å sikre barnet. ISOFIX+, vår nyeste oppfinnelse i ISOFIX-serien, bruker bredere fester for å begrense sidelengs bevegelse, i tillegg til Top-Tether-festepunkt øverst for økt stabilitet og støtabsorbering.

page safety isofix

Pivot Link

Vårt patenterte Pivot Link-system løfter ISOFIX-teknologien til et nytt nivå. Under en ulykke vil Pivot Link-teknologien redusere framlengs bevegelse av barnet, og viderefører energien fra støtet hovedsakelig nedover. Dette reduserer risikoen for at hodet kommer i kontakt med bilens interiør, og reduserer støtets innvirkning på barnet.

page lifestyle carseatswivel

Sidekollisjonsinnovasjon

Det har alltid vært vår prioritet å tilby det høyeste nivået av beskyttelse ved sidekollisjoner – en svært vanlig type kollisjon. D-SIP gir overlegen beskyttelse for babyer under sidekollisjoner – og reduserer støtet ved å føre energi bort fra babyen. XP-SICT øker sikkerheten for eldre barn under sidekollisjoner – og reduserer støt ved å minimere avstanden mellom bil og sete. SI-PAD er laget av energiabsorberende materiale, og er lagt inn i siden på setet for å gi overlegen beskyttelse under sidekollisjoner.

page-product-close-kidfix-xp-sict 2.1

XP-PAD

Under frontkollisjoner vil XP-PAD redusere fremkastet av barnets nakke med opp til 30%* sammenlignet med bilens egne setebelter på en voksen – ved hjelp av vår banebrytende to stegs-putekompresjon. Designet for å løfte sikkerhetsstandarder for Gruppe 2/3-seter til et nytt nivå.

*Kilde: Interne Britaxtester

page-lifestyle-carseatboy

Brystputer

Våre patenterte brystputer i beltepolstringene reduserer barnets bevegelse framlengs under en kollisjon ved å spre energien jevnt utover barnets skuldre og bryst. De gir også ekstra komfort for en behagelig reise.

page-product-close-chestpads 2.1

3M ScotchliteTM

3M ScotchliteTM reflekterende sikkerhetstriper bidrar til økt synlighet av barnevognen selv i dårlige lysforhold. Inspirert av korte vinterdager for familier i de nordeuropeiske landene - våre reflekterende striper bidrar til at foreldre og deres barn er synlige når man er ute på tur

page-product-close-gonext-scotchlite 2.1