Vår drivkraft

page header safety principles

Vi synes at alle foreldre bør kunne leve et grenseløst familieliv Vi mener at frihet starter med sikkerhet Derfor bygger vi våre produkt rundt de tre sikkerhetsprinsippene.

Disse prinsippene presser oss til å stadig identifisere og overvinne barrierene i familiens frihet. De fører til at vi alltid vil sette høyere standarder og lage smartere løsninger. De minner oss stadig vekk på hvorfor vi gjør det vi gjør.

page-lifestyle-carseatboy

Trygghet. Enkelhet. For alle barn.

Trygghet betyr å alltid strebe etter forbedring gjennom kontinuerlig forskning, innovasjon og investering, slik at vi kan utgjøre en forskjell. Vi forplikter oss ti trygghet for familier over hele verden.

Enkelhet betyr å vite hva som teller, være forberedt på kompleksitet og designe hvert produkt for et hektisk familieliv. Med enkelhet er det vår oppgave å gi foreldre selvtillit for et fullendt familieliv.

For alle barn innebærer et utvalg for alle aldre preget av variert livsstil, og vi må imøtekomme skiftende behov hos dagens familier. Produkter for alle barn er det vi streber etter – sikkerhet som krysser grenser og er tilgjengelig for alle.