PRESS RELEASES

BRITAX GO BIG KÅRET TIL BEST I TEST

mars 2017

Oslo den 9. mars 2017 – Britax siste barnevogn, BRITAX GO BIG har blitt kåret til Best i Test* med begrunnelsen at ”designet er barnevennlig og den er lett å håndtere”. I konkurranse med 11 andre velkjente barnevognsmerker, som Bugaboo og Joolz, utmerket GO BIG seg på flere områder. Ikke minst når det gjelder kjemikalienivåer, hvor GO BIG oppnådde høyeste karakter innen flere av segmentene.

BRITAX FEM TIPS FOR TRYGGE BILTURER MED BARNA TIL HØSTENS MANGE AKTIVETER

juli 2016

Oslo, 7. juli 2016 – Når sommerferien er over består hverdagen til småbarnsforeldre igjen ofte av mange korte bilturer; til barnehagen, skolen, venner, fritidsaktiviteter og matbutikken. Selv ved kortere turer gjelder det å planlegge for en trygg reise. Med over 50 års erfaring innen bil- og barnesikkerhet deler Britax Römer sine fem beste tips for en sikrere bilreise i hverdagen!

BRITAX LANSERER LETTVEKTSVOGN FOR AKTIVE FORELDRE

april 2015

Nå lanserer Britax sittevognen B-Agile 4 Plus, en oppgradert versjon av forgjengeren B-Agile 4. Den nye versjonen har en justerbar fotstøtte, hvilket enkelt sørger for en bekvem sitte- eller liggestilling for barnet. Vognens store kalesje kan foldes ut i flere steg og skjermen foran beskytter barnets ansikt mot både regn og sol. Kalesjen har flere smarte detaljer, som en praktisk oppbevaringslomme og lufteluke i netting som gir deilig lufting på varme sommerdager.

BRIOS BARNEVOGNER INNGÅR I BRITAX GLOBALE VAREMERKE

desember 2014

Fra og med januar 2015, blir BRIOs barnevogner innlemmet i Britax merkevare. I første omgang dreier det seg om to modeller, BRIO GO og BRIO GO NEXT, som endrer navn til BRITAX GO og BRITAX GO NEXT. Begge vognene lanseres nå i Norge og i resten av Europa. Navneendringen er et ledd i BRITAX strategiske satsing for å styrke sin globale merkevare.

Britax kjøper opp brios barnevogn- og bilsikringsvirksomhet

mai 2013

Utvider produktsortimentet og vogn-tilbehørsprogrammet gjennom oppkjøp av den skandinaviske barnesikringsprodusenten