BRIO CARE ER NÅ EN DEL AV BRITAX CHILDCARE

BRIO har designet Sveriges mest populære barnevogner i nesten hundre år – og nå blir de en del av Britax-familien. Dermed blir det enda enklere å bevege seg trygt rundt i gatene. Våre nyskapende bilseter og smarte vogner får nå selskap av prisbelønte GO NEXT, allsidige og lekne SMILE, superfleksible HAPPY og andre kjente modeller. Det at vår familie vokser, gjør at din familie trygt kan legge ut på eventyr – ikke bare langs fortauet, men på veien og enda lenger.

BRIO logo 1180x600px

BRIO HAPPY er nå pensjonert. Om du leter etter manualer, vennligst se vår Videoer og Guider side.


KUNDSERVICE OG KONTAKT

LIFESTYLE WG BRITAX SMILE II LagoonGreen07 outside BX 2015 300dpi

Enten du trenger råd, har et spørsmål eller et forslag til forbedring – vi vil gjerne høre fra deg.

Ta gjerne en titt på listen over vanlige spørsmål her. Ta gjerne kontakt med vårt ekspertteam om du trenger ytterligere hjelp:

Kundeservice : service.eu@britax.com

RESERVEDELER/RESERVETREKK

Du kan få tak i BRITAX’ original replacement parts reservedeler (slik som nye trekk) fra det nærmeste baby/barnespesialist-utsalget. Der vil de ansatte være behjelpelige med råd og bestille den nødvendige delen, hvis den ikke finnes på lager.

BELTESPENNEN PÅ BARNESETET

Funksjonelle feil på beltespennen på barnesetet kommer vanligvis av at det har samlet seg støv og smuss der. Hvis dette problemet oppstår, skal du referere til brukerveiledningen til barnesetet som beskriver detaljert typen problem og hva du skal gjøre med det.

KOMPATIBILITETEN HOS BRITAX BABYSTOLER MED ANDRE VOGNPRODUSENTER

I tillegg til våre BRITAX sportsvogner er bilbarnesetene våre også kompatible med utvalgte sportsvognmodeller på markedet. Du kan be butikkens kvalifiserte ansatte om ekstra adaptere eller kontakte produsenten av sportsvognene for ekstra informasjon.

LES MER

EUROPEAN CONTACTS: