EVENTYRET BEGYNNER MED RIKTIG BABYSTOL

Fødselen av barnet ditt er et spennende eventyr som innebærer så mye for deg og babyen din. Godt å vite at du hvertfall ikke trenger å bekymre deg for sikkerheten til barnet ditt på reisen gjennom livet. Len deg tilbake og finn ut hvordan vi er der for å holde barnet trygt gjennom dette eventyret.

I vårt BABY-SAFE i-SIZE er din nyfødte trygg helt fra første stund. Babystolen samsvarer ikke bare med de nyeste sikkerhetsforskriftene (i-Size), men er utviklet slik at den vokser fleksibelt sammen med babyen din. Dette garanterer at babyen din er så sikker og komfortabel som mulig fra fødselen og opptil den er 15 måneder.

Productbanner 1440x830px 1

DE BESTE FØLGESVENNENE FOR EN TRYGG OG AVSLAPPET REISE

Bytt fleksibelt fra bil til sportsvogn/trille med vårt CLICK & GO®-system

ALLTID TRYGT OG ENKELT INSTALLERT I BILEN

Reisen gjennom dagliglivet inneholder ofte de største eventyrene. Men du trenger ikke å bekymre deg for monteringen av babystolen i bilen. Fordi de er i-Size-produkter kan BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE og BABY-SAFE i-SIZE BASE enkelt og trygt installeres i alle i-Size-biler og nesten alle biler med ISOFIX. Så du kan slappe av og nyte hver reise med babyen din. Når basen har blitt installert, fester du babystolen i bilen med bare ett klikk.

Fordi hver bil er forskjellig, har vi utviklet en base som passer de varierende vinklene til baksetet, og garanterer at BABY-SAFE i-SIZE alltid er i den tryggeste og mest komfortable stillingen for barnet ditt.

BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE
BABY-SAFE i-SIZE BASE
Base 1180x830px 1
Travel System 1180x830px 1

FRA BILEN TIL SPORTSVOGNEN MED ETT KLIKK

Slike reiser kan være veldig spennende. Så spennende at babyen vil trenge litt søvn for å takle alle de nye synsinntrykkene og lydene.

For at du skal slippe å vekke babyen på hvert stopp, kan BABY-SAFE i-SIZE enkelt løsnes fra basen takket være CLICK & GO ®-systemet, og settes på alle Britax-sportsvogner i tillegg til mange sportsvogner fra andre produsenter.

Britax Sportsvogner
Sportsvogner fra andre produsenter

Hva er i-SIZE?

i-Size er en del av de nye EU-sikkerhetsforskriftene ECE R129, og definerer trygg transport av barn i biler. Ta en titt på videoen vår for å finne ut alt du, som forelder, trenger å vite om i-Size.

For oss er juridiske bestemmelser som disse minimumskrav for kvaliteten og sikkerheten til produktene våre. Med våre nyskapende teknologier og sikkerhetsprinsipper strekker det seg langt utover de juridiske bestemmelsene og gjør familielivet ditt grenseløst.