MULTI-TECH III

Reis mer, sikrere, lengre
Den allsidige MULTI-TECH III gjør det mulig for ditt barn å kjøre lenger bakovervendt, men kan også monteres framovervendt fra 18 kg*. Takket være den justerbare nakkestøtten og selen, samt den fleksible bredden, kan bilstolen vokse med ditt barn. Med installasjonsindikatorer og optimal sidekollisjonsbeskyttelse, kan du som forelder føle deg helt trygg med MULTI-TECH III.

FARGE STORM GREY

Egnethet


Baby SMÅBARN Barn

GRUPPE 1/2

9 kg - 25 kg

9 måneder - 6 års

KVALITETSSTANDARDER


  • Made in Britain

PRODUKTSAMMENDRAG

Optimal beskyttelse, maksimal fleksibilitet

MULTI-TECH III kombinerer fleksibilitet med sikkerhet og gir ditt barn maksimal beskyttelse i lang tid. Bilstolen passer barn mellom 9-25 kg (ca. 9 måneder til 6 år) og brukes bakovervendt, noe som gir ditt barn en bedre beskyttelse ved en eventuell frontkollisjon. Dette da nakke og hals ikke utsettes for like stor belastning og risiko for skader er mindre når barnet kjører bakovervendt. Når barnet er klar for å kjøre forovervendt, kan bilstolen snus*.
*Britax støtter NTFs (Nationalföreningen för Trafiksäkerhetens Främjande) anbefaling at barn skal kjøre bakovervendt så lenge som mulig og helst opp til 4-5 års alder/25 kg. Vi anbefaler ikke at barnet kjører framovervendt før aller tidligst når det har en vekt på 18 kg.

HIGHLIGHT MULTI TECH III 1 1180x830px 72dpi

Overlegen beskyttelse ved sidekollisjon

Nå med enda bedre beskyttelse – MULTI-TECH III kommer med SICT for beskyttelse ved en eventuell sidekollisjon. Takket være dype og mykt polstrede sidevanger i tillegg til SICT, er ditt barn beskyttet fra hode til hofte i tilfelle sidekollisjon. Dette sikrer ditt barn en komfortabel og sikker reise og du kan nyte turen uten bekymringer.

HIGHLIGHT MULTI TECH III 2 1180x830px 72dpi

INSTALLASJON

MONTERINGSALTERNATIVER


belted vehicle list 20x20 new aw

I belte med fotfeste og lave festebånd (Bakovervendt)

Britax tilbyr mer fleksibilitet med mulighet for å installere bilsetet med bilens integrerte 3-punkts sikkerhetsbelte. Denne muligheten er praktisk i tilfeller hvor du vil sette bilsetet i forskjellige biler som muligens ikke har ISOFIX. Barnesetets setebeltesprekker hjelper deg å installere setet skikkelig.

MULTI-TECH III -spesifikke krav – en sikker installasjon er utført ved bruk av et støtteben og lave støttebånd som gir maksimal stabilitet.

Sjekk biloversikten vår på produktsiden for å se om bilsetet er kompatibelt med bilen din.

belted 20x20 new aw

I belte (Forovervendt)

Britax tilbyr mer fleksibilitet med mulighet for å installere bilsetet med bilens integrerte 3-punkts sikkerhetsbelte. Denne muligheten er praktisk i tilfeller hvor du vil sette bilsetet i forskjellige biler som muligens ikke har ISOFIX. Barnesetets setebeltesprekker hjelper deg å installere setet skikkelig.

Se i bilhåndboken for å finne passende sittestillinger, og be din lokale forhandler om å få en testinstallasjon i bilen din (av en ansatt som har fått opplæring av Britax), før du kjøper bilsetet.

SETETS RETNING UNDER REISEN


Bakovervendt installasjon

9 kg - 25 kg

Forovervendt installasjon

9 kg - 25 kg


PRODUKTEGENSKAPER

Overlegen puteteknologi for sidekollisjon (SICT)
Features SICT BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Vår forbedrede SICT sikrer med to steg - en overlegen beskyttelse i tilfelle sidekollisjon. Den skyver barnet vekk fra støtet i en kontrollert bevegelse og endrer sin form for å absorbere energien fra støtet som barnet ditt ellers ville blitt utsatt for. For å utnytte denne beskyttelsen, juster og fest SICT på den siden av barnesetet som er nærmest døren.

Bakovervendt lengre
FEATURE Extended RWF DUALFIX 1180x830px 72dpi

Bakovervendte bilseter tilbyr den beste beskyttelsen i tilfellet frontkollisjon – som er den type ulykke som skjer oftest på veien. I en frontkollisjon med et sete som er bakovervendt, er kraften fra støtet ledet til bakdelen av setet, mens den resterende energien er spredd jevnt over på hodet, nakken og overkroppen. Med et forovervendt sete er energien fra sammenstøtet spredd ulikt i forhold til setestrukturen og fastholdelsessystemet – som kan medføre større skade på barnets kropp. Vi anbefaler at barn bør reise bakovervendt så lenge som mulig.

Dype beskyttende sidevinger
05 FEATURE SideWings TRIFIX i SIZE 1180x830px 72dpi

Våre myke, polstrede sidevinger fungerer som en kokong som ytterligere absorberer støt fra sidekollisjoner og reduserer risikoen for at barnet ditt tar skade.

Brystputer
Feature04 Performance Chest PadsEVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Våre spesielle brystputer sikrer komfort og reduserer hvor langt barnet kan skyves fremover ved en frontkollisjon, med ekstra tanke og fokus på barnets nakke. De hjelper også i å fordele spredningen av støtkraften fra en frontkollisjon jevnt utover barnets skuldre og brystkasse.

5-punkts sikkerhetssele
Features 5 point harness BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Vi mener at den sikreste måten en kan sørge for at barnet sitter godt festet i barnesetet er med en 5-punkts sikkerhetssele. Det holder barnet trygt og stramt i det beskyttende setet. Dersom det oppstår en kollisjon, vil sikkerhetsselen fordele støtet utover 5 punkter; to over skuldrene, to ved hoftene og ett ved selespennet mellom beina. Dette beskytter barnet mot støt fra alle sider.

Lettjusterbar nakkestøtte og sikkerhetssele
Features Adjustable headrest harness BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Vår polstrede nakkestøtte og sikkerhetssele er begge så enkle å justere for å tilrettelegge for barnets høyde at du kan gjøre det med én hånd. Før du sikrer barnet ditt med sikkerhetsselen, må du sørge for at nakkestøtten er i riktig stilling, rett ovenfor barnets skuldre.

Justerbar bredde
FEATURE Adjustable width position EVOLVA 1 2 3 PLUS 1180x830px 72dpi

Etterhvert som barnet vokser, vil setet vokse med barnet. Ikke bare i høyden, men også i bredden. For å gjøre det både komfortabelt og sikkert for barnet, kan bredden på barnesetet justeres på en rask og enkel måte, slik at setet passer barnet perfekt.

Trekk som raskt kan tas av
Features Quick remove cover BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Ting kan fort bli grisete underveis. Barn kan søle drikker og bli bilsyke. Derfor har vi utviklet et setetrekk som tåler maskinvask og som er lett å ta av uten å koble fra sikkerhetsselen. Slik kan du enkelt fjerne sølet og fortsette turen.

SPESIFIKASJONER

Montagu Montagu

VEKT OG DIMENSJONER


H x B x D
62 – 72 x 45 x 48 cm

Produktvekt
10.5 kg

Godkjenning


GRUPPE 1/2

PASSER
BILSETET TIL
BILEN DIN?

FIT FINDER®

PASSER BILSETET TIL BILEN DIN?
Alle seter er ikke egnet for alle biler. Velg din bil for å forsikre deg om at MULTI-TECH III passer.

Servicesenter