EVOLVA 1-2-3 SL SICT

GRUPPE 1/2/3 9 kg - 36 kg (9 måneder - 12 års)
  • 9 kg - 36 kg

Avanserte egenskaper og fleksibilitet
EVOLVA -kategorien har vært populær blant foreldre i over 10 år. Det nyeste produktet, EVOLVA 1-2-3 SL SICT, sikrer avanserte sikkerhetsprestasjoner og fremmer et utseende at høy kvalitet. Vår forbedrede puteteknologi for sidekollisjoner (SICT) reduserer støtkraften fra eventuelle sidekollisjoner, og Soft-Latch ISOFIX installasjonen fester setet direkte til bilen. Det egner seg for barn mellom 9 og 36 kg og kan installeres i de fleste biler - både med ISOFIX og uten.

FARGE: WINE ROSEPRODUKTSAMMENDRAG

1 Highlight New Evolva EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Nye EVOLVA – bedre enn noensinne

EVOLVA har vært populært blant foreldre i over 10 år, takket være våre mange år med forskning og tester. Med den nye EVOLVA 1-2-3 SL SICT, får du Soft-Latch ISOFIX installeringssystem som fester setet direkte til bilen for en enda tryggere prestasjon. Det inkluderer også vår puteteknologi for sidekollisjon (SICT) som reduserer støtvirkningen på ditt barn ved eventuelle sidekollisjoner. Det nye trekkdesignet er stilig, mens det myke stoffet på nakkestøtten og brystputene sørger for at barnet ditt får det ekstra komfortabelt. Til sammen tilsvarer dette mange år med komfort og sikkerhet på veien.

2 Highlight 2 in 1 solution EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Egnet fra 9 kg til 36 kg

EVOLVA 1-2-3 SL SICT vokser med barnet ditt, da barn kan bruke det fra de er 9 kg og opp til 36 kg. Dette blir da det eneste barnesetet du trenger etter en babystol. Når ditt lille barn blir større, kan du enkelt skifte fra den integrerte sikkerhetsselen (egnet opp til 18 kg) til å sikre barnet med bilens 3-punkts sikkerhetsbelte (egnet opp til 36 kg).

3 Highlight usability EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Fleksibel for de fleste biler

I løpet av årene vil du sikkert oppleve situasjoner hvor du må sette barnesetet i en annen bil. Dette er veldig enkelt med EVOLVA 1-2-3 SL SICT. Den er lett og kan trygt installeres i de fleste biler, enten med ISOFIX og et 3-punkts sikkerhetsbelte eller med kun 3-punkts sikkerhetsbeltet. Begge alternativene, sammen med vår sidekollisjonsbeskyttelse (patentsøkt), gir deg den fleksibiliteten og tryggheten du trenger som en forelder på veien.


PRODUKTEGENSKAPER

SICT EVOLVA 1-2-3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Overlegen puteteknologi for sidekollisjon (SICT)
Vår forbedrede SICT sikrer med to steg - en overlegen beskyttelse i tilfelle sidekollisjon. Den skyver barnet vekk fra støtet i en kontrollert bevegelse og endrer sin form for å absorbere energien fra støtet som barnet ditt ellers ville blitt utsatt for. For å utnytte denne beskyttelsen, juster og fest SICT på den siden av barnesetet som er nærmest døren.

Feature02 Click Safe EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

CLICK & SAFE® lydvarslende sikkerhetsselesystem Vi vet at det kan være vanskelig å finne en riktig balanse mellom å ha det altfor stramt og altfor løst når du vil sikre barnet i et sikkerhetsselesystem. Derfor har vi utviklet CLICK & SAFE® , systemet som indikerer når barnet er sikret optimalt. Når du justerer sikkerhetsselen vil du høre en klikkelyd når barnet er sikret optimalt.

Feature03 Highback Booster EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Beskyttet barnesete med høy rygg
Våre høyryggede barneseter beskytter barnet ditt på 3 ulike måter: seteskallet beskytter barnet fra hodet til hoftene, spesielt ved sidekollisjoner. De øvre og nedre beltesprekkene sørger for at beltet strammes i riktig posisjon. Den polstrede nakkestøtten beskytter barnets hode og nakke komfortabelt.

Feature04 Performance Chest PadsEVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Brystputer
Våre spesielle brystputer sikrer komfort og reduserer hvor langt barnet kan skyves fremover ved en frontkollisjon, med ekstra tanke og fokus på barnets nakke. De hjelper også i å fordele spredningen av støtkraften fra en frontkollisjon jevnt utover barnets skuldre og brystkasse.

Feature05 Recline Position EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Tilbakelent posisjon for alle aldre
En tilbakelent posisjon sikrer en komfortabel liggestilling som barnet kan sove i. Juster setet enkelt før du plasserer det i bilen.

Feature06 Adj Headrest 2 3 EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Lettjusterbar nakkestøtte og sikkerhetssele
Vår lettjusterbare nakkestøtte er utviklet for eldre barn, det benyttes med et 3-punkts sikkerhetsbeltesystem som sikrer dem i barnesetet. Det er lett å justere nakkestøtten i riktig posisjon med en hånd, selv mens barnet sitter i setet. Beltet skal plasseres rett ovenfor barnets skuldre.

Feature07 5 point harness EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

5-punkts sikkerhetssele
Vi mener at den sikreste måten en kan sørge for at barnet sitter godt festet i barnesetet er med en 5-punkts sikkerhetssele. Det holder barnet trygt og stramt i det beskyttende setet. Dersom det oppstår en kollisjon, vil sikkerhetsselen fordele støtet utover 5 punkter; to over skuldrene, to ved hoftene og ett ved selespennet mellom beina. Dette beskytter barnet mot støt fra alle sider.

Feature08 Adj headrest harness EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Lettjusterbar nakkestøtte og sikkerhetssele
Vår polstrede nakkestøtte og sikkerhetssele er begge så enkle å justere for å tilrettelegge for barnets høyde at du kan gjøre det med én hånd. Før du installerer setet i bilen, må du sørge for at nakkestøtten er i riktig stilling, rett ovenfor barnets skuldre.

Feature09 Quick remove cover EVOLVA 1 2 3 SL SICT 1180x830px 72dpi

Trekk som raskt kan tas av
Ting kan fort bli grisete underveis. Barn kan søle drikker og bli bilsyke. Derfor har vi utviklet et setetrekk som tåler maskinvask og som er lett å ta av uten å koble fra sikkerhetsselen. Slik kan du enkelt fjerne sølet og fortsette turen.

SPESIFIKASJONER

INSTALLASJON

  • Forovervendt installasjon 9 kg - 36 kg

VEKT OG DIMENSJONER

H x B x D

61 - 86 x 51 x 48 cm

Produktvekt

8.6 kg

KVALITETSSTANDARDER

  • Made in Britain