KOMMER SNART

DUALFIX i-SIZE

Gjør hver dag til en spesiell dag
DUALFIX i-SIZE er det mest fleksible alternativet for barnet ditt – fra fødsel til 4 år (105 cm). Setet med 360-graders rotasjon tilbyr maksimal komfort for foreldre og barn og kan brukes både bakovervendt og forovervendt. Og takket være den sideveis rotasjonen mot den åpne bildøren blir det lekende lett å plassere barnet i setet og å feste sikkerhetsselen. Alt kombinert med et stilig og moderne design og vår ekspertise innen bilsikkerhet for barn – for din trygghet på enhver reise.

FARGE BLUE MARBLE

Egnethet


Baby SMÅBARN Barn

i-Size (ECE R129)

40 cm - 105 cm

Nyfødt - 18 kg

Nyfødt - 4 års

KVALITETSSTANDARDER


  • Made in Germany

PRODUKTSAMMENDRAG

4 år, 200 uker, 1500 dager, 1 bilsete – konstant komfortabel

I løpet av de første fire årene i livet vokser barnet ditt omtrent 52 cm. Det betyr at barnet vil ha vokst ut av 8 klesstørrelser før de fyller fire år. DUALFIX i-SIZE byr på konstant komfort i denne perioden. Med 12 hvileposisjoner forovervendt og bakovervendt, inkludert en ergonomisk flat liggeposisjon for en nyfødt og forlenget beinplass for din «store» lille. Dette betyr maksimal komfort for de første 1500 dagene i ditt barns liv.

HIGHLIGHT DUALFIX i SIZE 1 1180x830px 72dpi

Betryggende sikkerhet – hver dag

Ditt barns sikkerhet er vår første prioritet. Det er grunnen til at vi ikke går på akkord når det gjelder sikkerhet. Våre interne standarder er strengere enn kravene i den gjeldende standarden ECE R129 (i-Size). DUALFIX i-SIZE har et stort antall innovative sikkerhetsfunksjoner; for eksempel den optimaliserte sidekollisjonsbeskyttelsen SICT innvendig, implementert med et spesielt stålelement inne i setet. Eller vårt patenterte Pivot Link ISOFIX-system. Dette sørger for at barnet ditt er best beskyttet i en ulykke, enten det er forfra, fra siden eller bakfra. Det er en ting du kan stole på.

HIGHLIGHT DUALFIX i SIZE 2 1180x830px 72dpi

Kvalitet – Produsert i Tyskland

Vi tror at produktutvikling og produksjon bør være så nært som mulig. Det er grunnen til at vårt DUALFIX i-SIZE er fullstendig utviklet, designet og produsert i Tyskland. Og det har bare blitt godkjent etter utallige tester i vårt moderne interne kollisjonstestanlegg. Slik kan vi garantere best mulig kvalitet for våre kunder. Og dette gjelder ikke bare for setekomponentene men også trekk og stoff, alt er produsert i Europa. Alt dette for å sikre at dine og våre barn alltid er sikre på veien.

HIGHLIGHT DUALFIX i SIZE 3 1180x830px 72dpi

INSTALLASJON

MONTERINGSALTERNATIVER


i Size Logo

i-Size

Det kan være vrient å installere et barnesete 100 % trygt med tanke på at alle biler er forskjellige. Derfor har Britax samarbeidet under utviklingen av ISOFIX, et standardsystem bestående av festepunkter som finnes i nesten alle biler. ISOFIX -systemet sikrer en trygg og fast kobling mellom barnesetet og bilen. Dermed skjer det færre feil hver gang du, en besteforelder eller venn må installere barnsetet i din bil eller en annen bil.

DUALFIX i-SIZE-spesifikke krav – en sikker installasjon er utført ved bruk av et støtteben som gir maksimal stabilitet.

Våre i-Size-bilseter passer til alle i-Size-godkjente seteposisjoner, så sjekk bilhåndboken for i-Size-godkjente sittestillinger.

NEW ISOFIX GROUP 0 1 Vehicle List 20x20 NEW AW

ISOFIX med støtteben

Det kan være vrient å installere et barnesete 100 % trygt med tanke på at alle biler er forskjellige. Derfor har Britax samarbeidet under utviklingen av ISOFIX, et standardsystem bestående av festepunkter som finnes i nesten alle biler. ISOFIX -systemet sikrer en trygg og fast kobling mellom barnesetet og bilen. Dermed skjer det færre feil hver gang du, en besteforelder eller venn må installere barnsetet i din bil eller en annen bil.

DUALFIX i-SIZE-spesifikke krav – en sikker installasjon er utført ved bruk av et støtteben som gir maksimal stabilitet.

Sjekk biloversikten vår på produktsiden for å se om bilsetet er kompatibelt med bilen din.

SETETS RETNING UNDER REISEN


Bakovervendt installasjon

40 cm - 105 cm

Forovervendt installasjon

76 cm - 105 cm


PRODUKTEGENSKAPER

360-graders rotasjon
FEATURE DUALFIX i SIZE 01 360 degree rotation 1180x830px 72dpi

360-graders rotasjon gjør det enkelt å flytte setet fra bakovervendt til forovervendt og tilbake uten må måtte montere setet på nytt. I tillegg kan setet svinges mot den åpne døren på en parkert bil så det blir enkelt å plassere barnet og å feste sikkerhetsselen. Deretter svinger du bare setet tilbake til ønsket kjøreretning til det klikker på plass, så er dere klare til avgang.

Justerbar støttebøyle
FEATURE DUALFIX i SIZE 03 Adjustable rebound bar 1180x830px 72dpi

Støttebøylen bidrar ikke bare til å forhindre at bilsetet velter i en kollisjon, den kan også justeres med hele 8 grader. Dette lar deg enkelt justere støttebøylen mot bilens ryggstøtte og gir barnet ditt 10 % ekstra beinplass.

Overlegen beskyttelse fra siden
FEATURE DUALFIX i SIZE 04 SICT Inside 1180x830px 72dpi

Den integrerte SICT inside gir barnet overlegen beskyttelse i tilfelle en sidekollisjon. SICT inside beskytter barnet ditt mot støt samtidig som den absorberer energi. Og du trenger ikke å tilpasse eller justere noe – SICT inside er alltid klar når du trenger den.

Britax Römer Pivot Link System
Feature07 Pivot Link ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

Dersom det forekommer kollisjonsstøt, vil vårt patenterte Pivot Link System rette kraften nedover i bilsetet og så fremover. Dette reduserer faren for hode- og nakkeskader.

Bakovervendt lengre
FEATURE Extended RWF DUALFIX 1180x830px 72dpi

Bakovervendte bilseter tilbyr den beste beskyttelsen i tilfellet frontkollisjon – som er den type ulykke som skjer oftest på veien. I en frontkollisjon med et sete som er bakovervendt, er kraften fra støtet ledet til bakdelen av setet, mens den resterende energien er spredd jevnt over på hodet, nakken og overkroppen. Med et forovervendt sete er energien fra sammenstøtet spredd ulikt i forhold til setestrukturen og fastholdelsessystemet – som kan medføre større skade på barnets kropp. Vi anbefaler at barn bør reise bakovervendt så lenge som mulig.

Dype beskyttende sidevinger
FEATURE DUALFIX i SIZE 06 Protective Side Wings 1180x830px 72dpi

Våre myke, polstrede sidevinger fungerer som en kokong som ytterligere absorberer støt fra sidekollisjoner og reduserer risikoen for at barnet ditt tar skade.

V-formet nakkestøtte
FEATURE DUALFIX i SIZE 07 V shaped headrest 1180x830px 72dpi

Vår V-formede nakkestøtte er spesielt designet for å kontrollere bevegelsen til barnets hode og gir optimal beskyttelse ved en sidekollisjon og samtidig maksimal komfort. I tillegg kan nakkestøtten og selen lett justeres fra forsiden av setet, slik at de passer barnets høyde.

Myke neopren brystpolstring med høy yteevne
FEATURE DUALFIX i SIZE 08 Neoprene Chest Pads 1180x830px 72dpi

Våre nye, myke selepolstringer av neopren med høy yteevne, passer komfortabelt på barnets bryst. De bidrar til å redusere barnets bevegelse i tilfelle en kollisjon og gjør 5-punktsselen enda mer komfortabel. I tillegg kan de lett tas av for å vaske uten å innvirke på selen.

SPESIFIKASJONER

Montagu Montagu

VEKT OG DIMENSJONER


H x B x D
48 x 44 x 74 cm

Produktvekt
15 kg

Godkjenning


i-Size (ECE R129)

NEDLASTNINGER


PASSER
BILSETET TIL
BILEN DIN?

FIT FINDER®

PASSER BILSETET TIL BILEN DIN?
Alle seter er ikke egnet for alle biler. Velg din bil for å forsikre deg om at DUALFIX i-SIZE passer.

Servicesenter

Kjøpsalternativer

NEDLASTNINGER