BABY-SAFE i-SIZE

i-Size sikkerhet uten kompromiss på ditt voksende barn
BABY-SAFE i-SIZE er vår første babystol som overholder de nye forskriftene for barneseter ECE R129 (i-Size). Setene gir sikkerhet og komfort for barn i nyfødt alder og opp til 15 måneder, mens de justerer seg etter barnet og beskytter det mens barnet vokser opp til 83 cm i høyde.

Egnethet


Baby SMÅBARN Barn

i-Size (ECE R129)

40 cm - 83 cm

Nyfødt - 13 kg

Nyfødt - 15 måneder

KVALITETSSTANDARDER


  • Made in Germany

UTMERKELSER


PRODUKTSAMMENDRAG

PLASS TIL Å VOKSE – PASSER FOR NYFØDTE BARN OPP TIL 15 MÅNEDER GAMLE BARN

BABY-SAFE i-SIZE er blitt utviklet for å overholde de nye barnesetekravene ECE R129 (i-Size) og egner seg for barn i nyfødt alder og opp til 15 måneder, så de kan bruke setet inntil de er 83 cm høye. Babystolen har et innlegg for nyfødte. Dette vil si at spedbarnet får ekstra støtte som i tillegg absorberer støt i tilfelle kollisjon. Du kan fjerne innlegget og justere høyden på nakkestøtten for å tilrettelegge for barnets vekst.

Highlight Flexible Space BABY SAFE i SIZE 1140x500px 72dpi

PATENTERT TEKNOLOGI SOM TRYGT OG BEHAGELIG LAR BARNET HA EN GOD HVILESTILLING

Vi forstår hvor vanskelig det er å avgjøre hvilken hvileposisjon som er best for nyfødte småbarn under reisene. Da et lite spedbarns muskler ikke er utviklet nok, er en flatere hvilestilling bedre mens en mer opprett stilling er tryggere ved kollisjoner. BABY-SAFE i-SIZE tilbyr deg en enkel løsning med vår patenterte «lie-flat technology» når du justerer høyden på nakkestøtten, justeres hvilestillingen etter. Du kan få til en enda bedre hvilestilling for barnet ditt når du bruker babystolen med BABY-SAFE i-SIZE FLEX BASE i enkelte biler.

Highlight Lie Flat BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

BEKYMRINGSFRIE FØRSTE REISER FOR DEG OG DITT BARN

Barn og særlig nyfødte spedbarn er de mest sårbare passasjerene på veien. De må være godt beskyttet for alle potensielle kollisjoner. Derfor fokuserer vi utelukkende på å utvikle, teste, forbedre og produsere barneseter ved å samtidig overholde de høyeste sikkerhetsstandardene mulige, og overgå strenge tester for nye barnesetekrav (ECE R129). Så når du kjøper en BABY-SAFE i-SIZE, kjøper du all vår forskning og forpliktelse til ditt barns sikkerhet, slik at du kan nyte alle dine reiser med fullstendig sinnsro.

Hightlight  Best in class BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

INSTALLASJON

MONTERINGSALTERNATIVER


on base no rebound bar vehicle list 20x20 new aw

Babystol montert på basen

Du vil virkelig ha glede av våre babystolbaser når barnet sover og du enten vil bære barnet ut eller inn i bilen uten å forstyrre barnets søvn. Når basen er installert i bilen, kan du enkelt feste eller ta ut av babystolen med et enkelt klikk, stressfritt og uten å forstyrre barnet.

Våre i-Size-bilseter passer til alle i-Size-godkjente seteposisjoner, så sjekk bilhåndboken for i-Size-godkjente sittestillinger.

Våre i-Size-bilseter passer til alle i-Size-godkjente seteposisjoner, så sjekk bilhåndboken for i-Size-godkjente sittestillinger.

belted 20x20 new aw

I belte

Britax tilbyr mer fleksibilitet med mulighet for å installere bilsetet med bilens integrerte 3-punkts sikkerhetsbelte. Denne muligheten er praktisk i tilfeller hvor du vil sette bilsetet i forskjellige biler som muligens ikke har ISOFIX. Barnesetets setebeltesprekker hjelper deg å installere setet skikkelig.

Se i bilhåndboken for å finne passende sittestillinger, og be din lokale forhandler om å få en testinstallasjon i bilen din (av en ansatt som har fått opplæring av Britax), før du kjøper bilsetet.

SETETS RETNING UNDER REISEN


Bakovervendt installasjon

40 cm - 83 cm


Travel System

EUME1094EU Travel System Base 1500x500px

På barnevogn


På travle dager når du og babyen din er ute og reiser i bilen, kan du få dagen til å gå mer behagelig ved å bruke babystolen med sportsvognen. Bare ta babystolen med barnet ut av bilen og klikk den fast på sportsvognen, så er du klar til å gå.

Alle babystoler fra Britax Römer egner seg for alle Britax-sportsvogner med våre CLICK & GO®-adaptere. De er også kompatible med sportsvogner fra andre kjente merker.

På base


Du vil virkelig ha glede av våre babystolbaser når barnet sover og du enten vil bære barnet ut eller inn i bilen uten å forstyrre barnets søvn. Når basen er installert i bilen, kan du enkelt feste eller ta ut av babystolen med et enkelt klikk, stressfritt og uten å forstyrre barnet.

PRODUKTEGENSKAPER

Innlegg for nyfødte
Features Newborn Insert BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Spesielt utformet for å gi nyfødte babyer ekstra støtte. Innlegget som følger med for nyfødte spedbarn, med støtabsorberende puter som kan taes av og på, reduserer seterom og sørger for ekstra komfort.

Overlegen puteteknologi for sidekollisjon (SICT)
Features SICT BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Vår forbedrede SICT sikrer med to steg - en overlegen beskyttelse i tilfelle sidekollisjon. Den skyver barnet vekk fra støtet i en kontrollert bevegelse og endrer sin form for å absorbere energien fra støtet som barnet ditt ellers ville blitt utsatt for. For å utnytte denne beskyttelsen, juster og fest SICT på den siden av barnesetet som er nærmest døren.

Ligge-flat-teknologi
Features Lie Flat BABY SAFE i SIZE 1180x830px

Tilrettelegger for en mer behagelig og ergonomisk stilling for nyfødte spedbarn. Vår patenterte integrerte tilbakeleningsmekanisme lar deg justere hvor flatt barnet skal hvile i henhold til barnets høyde. Stillingen endres automatisk når du justerer nakkestøtten og rommer mer etterhvert som barnet ditt vokser. Skulderstroppene justeres også i takt med justering av nakkestøtten.

Lettjusterbar nakkestøtte og sikkerhetssele
Features Adjustable headrest harness BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Vår polstrede nakkestøtte og sikkerhetssele er begge så enkle å justere for å tilrettelegge for barnets høyde at du kan gjøre det med én hånd. Før du sikrer barnet ditt med sikkerhetsselen, må du sørge for at nakkestøtten er i riktig stilling, rett ovenfor barnets skuldre.

Kalesjepakke
Features Sun Canopy BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Kalesjepakken beskytter barnet ditt mot sol (UPF 50+) og vind, både i bilen og i sportsvognen. Festepunktene ligger praktisk til rette på sidene av håndtaket, slik at du kan bære babystolen med kalesjepakken på.

5-punkts sikkerhetssele
Features 5 point harness BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Vi mener at den sikreste måten en kan sørge for at barnet sitter godt festet i barnesetet er med en 5-punkts sikkerhetssele. Det holder barnet trygt og stramt i det beskyttende setet. Dersom det oppstår en kollisjon, vil sikkerhetsselen fordele støtet utover 5 punkter; to over skuldrene, to ved hoftene og ett ved selespennet mellom beina. Dette beskytter barnet mot støt fra alle sider.

Enkel å løsne med CLICK & GO® adaptere
Features Easy release BABY SAFE i SIZE 1180x830px 72dpi

Vi har gjort det lett for foreldre å løsne og løfte babystolen fra basen eller sportsvognen fra en ergonomisk oppreist stilling. Bare bruk håndtaket bak babystolen for å låse opp fra basen eller sportsvognen og løft opp enkelt.

Justerbart håndtak
Adjustable Handle BABY SAFE i SIZE 1180x830px

Det justerbare håndtaket lar deg flytte den bakover og plassere barnet i babystolen. Bare trykk knappene på hver side av håndtaket for å låse opp og flytte på den. Når du plasserer stolen på gulvet, anbefaler vi at du legger håndtaket helt tilbake for å hindre gynging.

SPESIFIKASJONER

Montagu Montagu

VEKT OG DIMENSJONER


H x B x D
58 x 44 x 67 cm

Produktvekt
4.8 kg

Godkjenning


i-Size (ECE R129)

NEDLASTNINGER


PASSER
BILSETET TIL
BILEN DIN?

FIT FINDER®

PASSER BILSETET TIL BILEN DIN?
Alle seter er ikke egnet for alle biler. Velg din bil for å forsikre deg om at BABY-SAFE i-SIZE passer.