BABY-SAFE i-SIZE BASE

i-Size (ECE R129) 40 cm - 83 cm | ≈ Nyfødt - 15 måneder | ≈ Nyfødt - 13 kg
  • 40 cm - 83 cm

Trygg og enkel installasjon hver gang
Med BABY-SAFE i-SIZE BASE kan du enkelt sette babystolen på plass i bilen og fjerne den med et enkelt klikk. På babystolen sitter praktiske indikatorer som viser deg når den er riktig installert i basen.PRODUKTSAMMENDRAG

Highlight Easy Installation BABY SAFE i SIZE BASE 1180x830px 72dpi

Trygg og enkel installasjon hver gang

Med tanke på at du kommer til å flytte babystolen inn og ut av bilen mange ganger, særlig i løpet av de første månedene, har vi gjort det enkelt å installere og ta ut av stolen med BABY-SAFE i-SIZE BASE. Basen forblir tilkoblet til ISOFIX-festepunktene i bilen mens du enkelt kan klikke babystolen av og på basen etter behov. Indikatorene på BABY-SAFE i-SIZE viser om den er skikkelig installert på basen, slik at du kan reise med sinnsro til enhver tid.


PRODUKTEGENSKAPER

Features Height adjustable leg BABY SAFE i SIZE FLEX BASE 1180x830px 72dpi

Høydejusterbart støtteben
Støttebenet stabiliserer babystolen ekstra ved å støtte mot gulvet i bilen. Dette reduserer vipping og rotasjon. Ytterligere reduserer dette fremoverbevegelser som barnet ditt kan utsettes for ved en eventuell kollisjon, og sørger for at barnet er enda mer beskyttet. Støttebenet kan justeres for å best passe bilen din og sikre en solid installasjon. Den brukervennlige indikatoren viser deg når støttebenet står støtt mot gulvet i bilen.

Features Carry handles BABY SAFE i SIZE FLEX BASE 1180x830px 72dpi

Bærehåndtak
De praktiske håndtakene som er integrert på sidene og fremsiden av basen gjør det enkelt å bære og flytte på basen.

Features Easy storage BABY SAFE i SIZE FLEX BASE 1180x830px 72dpi

Praktisk oppbevaring
Vi vet at småbarnsforeldre ofte har mange babyting å ta vare på, så vi har utviklet en babystolbase som er enkel å stue vekk. Du kan brette inn støttebenet slik at du enkelt kan oppbevare dette i bagasjerommet eller hjemme.

Features ISOFIX ratchet system BABY SAFE i SIZE FLEX BASE 1180x830px 72dpi

ISOFIX skrallesystem
ISOFIX -skrallesystemet lar deg strekke ut ISOFIX -armene slik at du enkelt kan sette babystolbasen på plass eller fjerne den fra ISOFIX -festepunkter i bilen. Etter at ISOFIX -tilkoblingspunktene er koblet til, skyv basen til den rører bilens seterygg. Dette sørger for at babystolen ikke løftes oppover ved en eventuell kollisjon.

SPESIFIKASJONER

INSTALLASJON

  • Bakovervendt installasjon 40 cm - 83 cm

VEKT OG DIMENSJONER

H x B x D

45 - 72 x 44 x 64 cm

H x W x D (folded)

23 x 44 x 66 cm

Produktvekt

8.7 kg

H x W x D (extended)

72 x 44 x 64 cm