ADVANSAFIX III SICT

Overlegen beskyttelse og komfort for barn i vekst
ADVANSAFIX III SICT er vårt nye sete for barn i vekst fra 9 kg og opp til 36 kg. 5-punkts sikkerhetsselen sikrer små barn på opptil 18 kg i bilsetet. For større barn som er sikret med bilens 3-punkts sikkerhetsbelte, gir SecureGuard et ekstra 4. kontaktpunkt som holder hoftebeltet i riktig posisjon. Setet har også avtakbar SICT for ekstra sidekollisjonsbeskyttelse. Det unike er de mange hvileposisjonene for alle aldre opptil 36 kg. Avansert sikkerhet og komfort for ditt barn i vekst.

FARGE COSMOS BLACK

Egnethet


Baby SMÅBARN Barn

GRUPPE 1/2/3

9 kg - 36 kg

9 måneder - 12 års

KVALITETSSTANDARDER


  • Engineered in Germany

UTMERKELSERADVANSAFIX II SICT CosmosBlack 02 IsofixTopTether RO 2016 72dpi 2000x2000

ADVANSAFIX III SICT

PRODUKTSAMMENDRAG

AVANSERT SIKKERHET FOR ALLE ALDRE

ADVANSAFIX III SICT er designet for å gi barnet ditt trygghet fra 9 måneders alder og helt opp til 12 år, og kombinerer en rekke avanserte teknologier innen sikkerhet som overgår de juridiske minstekravene som gjør deg enda roligere til sinns. ISOFIX med Pivot Link minimerer bevegelsen forover i en eventuell kollisjon og reduserer risiko for hode- og nakkeskader for barn i alle aldre, mens sidekollisjonsbeskyttelsen (SICT) gir ekstra beskyttelse i en eventuell sidekollisjon. Og når barnet ditt vokser og går fra å være sikret med den integrerte 5-punktsselen til å bli sikret med bilens 3-punktsbelte, hjelper SecureGuard til med å holde hoftebeltet for voksne i optimal posisjon.

01 Highlight advanced safety ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

EGNET FRA 9 KG TIL 36 KG

ADVANSAFIX III SICT vokser med barnet ditt siden det kan brukes for barn fra 9 kg til 36 kg. Dette gjør det til det eneste bilsetet du vil trenge etter babysetet. Når familiens minste vokser kan du enkelt bytte fra den integrerte selen (opp til 18 kg) til bilens 3-punktssele (opp til 36 kg), med ekstra beskyttelse fra vår SecureGuard for å sikre barnet i setet.

02 Highlight from 9to36kg ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

KOMFORT I ALLE ALDRE

Enten du svipper en tur på butikken, eller skal på bilferie, må barnet ha det komfortabelt for at du skal kunne slappe av bak rattet. Og når de vokser vil behovene endre seg. Samme hvor gamle de er, enten de er 9 måneder eller 12 år, vil ADVANSAFIX III SICT tilpasse seg ditt barns spesifikke behov. Godkjent for bruk i hvileposisjoner for barn i alle aldre. De mykt polstrede sidevangene, og en justerbar hvileposisjon sørger for at du kan være sikker på at barnet ditt vil ha det komfortabelt – hvor enn turen skulle gå.

03 Highlight comfort for all ages ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

INSTALLASJON

MONTERINGSALTERNATIVER


top tether 20x20 new aw

ISOFIX og Top Tether (Gruppe 1)

Det kan være vrient å installere et barnesete 100 % trygt med tanke på at alle biler er forskjellige. Derfor har Britax samarbeidet under utviklingen av ISOFIX, et standardsystem bestående av festepunkter som finnes i nesten alle biler. ISOFIX -systemet sikrer en trygg og fast kobling mellom barnesetet og bilen. Dermed skjer det færre feil hver gang du, en besteforelder eller venn må installere barnsetet i din bil eller en annen bil.

ADVANSAFIX III SICT-spesifikke krav – en sikker installasjon er utført ved bruk av Top Tether som gir maksimal stabilitet.

Se i bilhåndboken for å finne ISOFIX- og Top Tether-festepunktene i bilen din, og be din lokale forhandler om å få en testinstallasjon i bilen din (av en ansatt som har fått opplæring av Britax), før du kjøper bilsetet.

isofix vehicle list 20x20 new aw

ISOFIX-kompatibelt (Gruppe 2/3)

Det kan være vrient å installere et barnesete 100 % trygt med tanke på at alle biler er forskjellige. Derfor har Britax samarbeidet under utviklingen av ISOFIX, et standardsystem bestående av festepunkter som finnes i nesten alle biler. ISOFIX -systemet sikrer en trygg og fast kobling mellom barnesetet og bilen. Dermed skjer det færre feil hver gang du, en besteforelder eller venn må installere barnsetet i din bil eller en annen bil.

ADVANSAFIX III SICT-spesifikke krav – en sikker installasjon er utført ved bruk av Top Tether når du fester barnet ditt med bilens 3-punkts sikkerhetsbelte.

Sjekk biloversikten vår på produktsiden for å se om bilsetet er kompatibelt med bilen din.

SETETS RETNING UNDER REISEN


Forovervendt installasjon

9 kg - 36 kg


PRODUKTEGENSKAPER

Beskyttet barnesete med høy rygg
Feature01 Highback Booster Protection ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

Våre høyryggede barneseter beskytter barnet ditt på 3 ulike måter: seteskallet beskytter barnet fra hodet til hoftene, spesielt ved sidekollisjoner. De øvre og nedre beltesprekkene sørger for at beltet strammes i riktig posisjon. Den polstrede nakkestøtten beskytter barnets hode og nakke komfortabelt.

5-punkts sikkerhetssele
Feature02 5 Point Harness ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

Vi mener at den sikreste måten en kan sørge for at barnet sitter godt festet i barnesetet er med en 5-punkts sikkerhetssele. Det holder barnet trygt og stramt i det beskyttende setet. Dersom det oppstår en kollisjon, vil sikkerhetsselen fordele støtet utover 5 punkter; to over skuldrene, to ved hoftene og ett ved selespennet mellom beina. Dette beskytter barnet mot støt fra alle sider.

SecureGuard
Feature03 SecureGuard ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

SecureGuard beskytter den sårbare mageregionen på eldre barn og gir et ekstra, et fjerde, kontaktpunkt til et vanlig 3-punktsbelte for voksne. SecureGuard hjelper til med å redusere støt mot mageregionen ved en eventuell frontkollisjon med opp til 35 %* ved å holde hoftebeltet i en optimal posisjon over hoftebeina til barnet ditt. Samtidig vil barnet ditt ha friheten til å bevege seg under enhver biltur.
(*Britax Römer interne tester med en Q6-dukke, som representerer en gjennomsnittlig 6-åring)

Avansert sidekollisjonsbeskyttelse (SICT)
Feature04 SICT ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

SICT gir en overlegen beskyttelse av barnet ditt i en eventuell sidekollisjon. Den reduserer kollisjonskraften i et sammenstøt ved å minimalisere distansen mellom bilen og bilsetet, og deformeres for å absorbere energien før den treffer barnet. Juster SICT på den siden av bilsetet som er nærmest døren for å dra nytte av beskyttelsen.

Flere posisjoner
Feature05 Multi recline positions ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

Det er viktig å sørge for at barnet har det komfortabelt under reisen. Derfor er ADVANSAFIX III SICT utformet med 3 posisjoner du enkelt kan slå ned, slik at du får en problemfri tur med et fornøyd barn.

V-Tether – doble fester for enda bedre stabilitet
Feature06 Top Tether ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

På grunn av de doble festepunktene kan V-Tether gi enda bedre stabilitet og sikkerhet for barnet ditt enn seter med vanlige forankringsbånd i toppen kan gi. V-Tether hindrer setet i å rotere og reduserer barnets bevegelse forover i en eventuell kollisjon. I tillegg er det unike stingmønsteret designet for å revne progressivt, og på en kontrollert måte, for å absorbere kraften fra en frontkollisjon.

Britax Römer Pivot Link System
Feature07 Pivot Link ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

Dersom det forekommer kollisjonsstøt, vil vårt patenterte Pivot Link System rette kraften nedover i bilsetet og så fremover. Dette reduserer faren for hode- og nakkeskader.

Brystputer
Feature08 Performance Chest Pads ADVANSAFIX III SICT 1180x830px 72dpi

Våre spesielle brystputer sikrer komfort og reduserer hvor langt barnet kan skyves fremover ved en frontkollisjon, med ekstra tanke og fokus på barnets nakke. De hjelper også i å fordele spredningen av støtkraften fra en frontkollisjon jevnt utover barnets skuldre og brystkasse.

SPESIFIKASJONER

Montagu Montagu

Godkjenning


GRUPPE 1/2/3

Utvalg

ADVANSAFIX III SICT ADVANSAFIX II SICT CosmosBlack 02 IsofixTopTether RO 2016 72dpi 2000x2000
View product
EVOLVA 1-2-3 SL SICT EVOLVA 1 2 3 SL SICT WineRose 02 2016 72dpi 2000x2000
View product
EVOLVA 1-2-3 plus EVOLVA 1 2 3 PLUS FlameRed 02 2016 72dpi 2000x2000
View product
EVOLVA 1-2-3 EVOLVA 1 2 3 CosmosBlack 02 2016 72dpi 2000x2000
View product
Installasjon med ISOFIX-system tick tick
SecureGuard tick
Sidekollisjonsbeskyttelse (SICT) tick tick
Hvileposisjoner 3
(Enkel å justere)
2 2 2

Tilbehør

Innhold


  • Monteringsanvisning
  • Typeliste
  • ISOFIX fester
  • Fleksibel SICT
  • SecureGuard
PASSER
BILSETET TIL
BILEN DIN?

FIT FINDER®

PASSER BILSETET TIL BILEN DIN?
Alle seter er ikke egnet for alle biler. Velg din bil for å forsikre deg om at ADVANSAFIX III SICT passer.